Siirry pääsisältöön
Varsinais-Suomen Näkövammaisten logo.
Varsinais-Suomen Näkövammaisten logo.

Ko­ke­mus­kou­lut­ta­jat

Kokemuskouluttaja kertoo tarinansa

Kokemuskouluttajina toimivat tehtävään koulutuksen saaneet näkövammaiset henkilöt tai heidän läheisensä, joilla on omakohtaista kokemusta sairastumisesta tai vammautumisesta. Kokemuskouluttaja pitää omaan kokemustietoonsa pohjaavia puheenvuoroja. Kokemuskouluttajia voidaan kutsua puhumaan sosiaali- ja terveysalan ja palvelualojen, kuten mm. bussi- ja taksikuljettajien koulutuksiin. Kokemuskouluttaja voi toimia myös vertaiskouluttajana kuntoutuksessa. Hän voi vierailla myös yrityksissä ja osallistua erilaisiin tapahtumiin ja messuille yhdistyksen edustajana.

Kaikilla kokemuskouluttajilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Yhtä kokemuskouluttajan prototyyppiä ei ole, vaan kouluttajina toimii hyvinkin erilaisia ihmisiä.

Kokemuskouluttajan omakohtainen tarina tarjoaa mahdollisuuden oppia näkövammaiselta, mitä on elää sairauden tai vamman kanssa, ja heidän läheisiltään, mitä vaikea sairaus tai vamma tuo läheisen ihmisen elämään.

Alueellamme toimii tällä hetkellä 4 kouluttajaa

Päivi Helminen p. 0500 534 332

Noora Mäkelä p. 040 708 6870

Taru Luukkala p. 040 836 7759

Päivi Vigg p. 02 735 7317

Yhteydenotto tapahtuu joko ottamalla suoraan yhteyttä kokemuskouluttajiin tai yhdistyksen toimiston kautta puhelimella p. 044 2415 321  tai 044 2415 441 tai sähköpostitse toimisto(at)vsn.fi

Kouluttajan kanssa voitte sopia mahdollisista kulukorvauksista ja palkkioista.