Vuok­rau­seh­dot

Vuokrauskäytäntö
Avaimen voi noutaa Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n toimistosta (os. Läntinen Pitkäkatu 37, 2. krs., Turku) muutaman päivän ennen vuokrausta. Avaimen palauttamisesta sovitaan erikseen. Mikäli toimisto on suljettuna pidemmän ajankohdan kyseisenä aikana, avaimen noudosta sovitaan yhdistyksen puheenjohtajan Aimo Lintusen kanssa.

Vuokra-aika päättyy viimeistään kello 23, koska yläkerran asunto on vuokrattu. Rauhaniemi on yhdistyksen jäsenten virkistyskeskus, joten vuokra-aikana joku saattaa piipahtaa piha-alueella viettämässä aikaa.

Maksaminen
Varauksen jälkeen asiakas saa tilisiirron vuokran maksamiseksi. Vuokra tulee olla maksettu ennen vuokra-ajankohtaa.

Rauhaniemen käyttö
Vuokraan sisältyy tarpeiston käyttöoikeus: mm. kalusteet, ruoanlaitto- ja tarjoiluastiat, ruokailuvälineet, sähkö ja takkapuut. Vuokra-ajan päättyessä asiakas huolehtii kohteen siivouksesta. Ellei siivousta ole tehty, veloitamme siivouskulut jälkikäteen. Takkapuita löytyy puuvajasta, joka sijaitsee matalamman piharakennuksen päädyssä (pariovet). Valokatkaisija oikealla.

Jätteet
Asiakas huolehtii jätteet jäteastiaan, joka sijaitsee portinpielessä. 

Vahingonkorvaukset
Asiakas on vastuussa Rauhaniemen kiinteistölle ja irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista. Vahingot on viivytyksettä ilmoitettava vuokranantajalle ja asiakas on velvollinen korvaamaan ne.

Muut ehdot
Kohteen varausta ei ole oikeus siirtää toiselle osapuolelle ilman vuokranantajan lupaa.

Yhteyshenkilö
Jos vuokrausaikana ilmenee ongelmia tai kysyttävää, voi olla yhteydessä Rauhaniemitoimikunnan puheenjohtaja Mauri Kulmalaan p. 0400 782 525.